سفارش تبلیغ
صبا ویژن

               iranaromatic
               قرارداد سئوال برانگیز شرکت مخابرات ایران با شرکت خارجی ثریا - ایران جدید در واقعیت
                                                                                     conversation the                                         
               
home                      links                   pictures           auditorium               service us                  about us                   contact us             
یکشنبه 04 اردیبهشت 14:امروز

ای منتهای آرزو ! آیا مرا به آتش می سوزانی ؟ پس امیدم چه می شود ؟ پس آن گاه دوستی ام چه می شود ؟ [امام سجّاد علیه السلام]         
           
منوی وب سایت                                                                                                                                   

پیام مدیریت

به نام خدا

این وبلاگ با اهداف ترویج فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و در راستای ایجاد فرهنگ کتاب و کتابخوانی و با پرداختن به فرهنگ و هنر این مرز و بوم از اسطوره شدن برخی آدمیان و سرانجام از تکنولوژی برتر دوران معاصر سخن میگوید و سعی می نمائیم گذشته ایرانی بودنمان را ورق بزنیم . به امید ایرانی آباد و آزاد بر پایه فرهنگ غنی اسلامی.

موضوعات

 

آرشیو

مقالات مهم

 

لوگوی سایت

سایت های دوست و همکار

 

تبلیغات لینکی

جستجو در گوگل

جستجو در مطالب

 

خبر نامه

 

آمار

55:بازدیدهای امروز
1 :بازدید های دیروز
6743 :کل بازدیدها

 

قرارداد سئوال برانگیز شرکت مخابرات ایران با شرکت خارجی ثریا

نشست کارشناسی خدمات رسانی به مناطق صعب العبور روستایی ، روز 2 بهمن ماه 85 ، از ساعت 10 صبح تا 13 برگزار شد.

در این نشست که با حضور رمضانعلی صادق زاده- نمایند مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون صنایع مجلس، بهمن برزگر- مدیر مسئول ماهنامه دنیای مخابرات و ارتباطات و کارشناس ICT ، غلامحسین کریمی- عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی و ارتباطی شهرستان تهران، صادق حکیمی عضو هیئت مدیره شرکت ایمن نگهدار ارتباط، علی رسولی از شرکت شبکیه شریف و محمد پورمهدیان از شرکت فراگستر کیش و جمعی از خبرنگاران نشریات فعال در زمینه مخابرات و ارتباطات و خبرگزاری ها برگزار شد، صادق حکیمی از عقد قراردادی بین شرکت مخابرات ایران و شرکت ثریا (شرکت ارائه دهنده خدمات موبایل ماهواره ای) خبر داد که بر طبق آن، شرکت های مخابرات استانی را موظف می کند تا با خرید تجهیزات لازم از شرکت ثریا، خدمات صوتی را به 300 نقطه صعب العبوری که تا کنون به علت بدی شرایط اقلیمی از داشتن هرگونه امکانات ارتباطی محروم بودند، برسانند.

در مصوبه ای که حدود یک سال پیش، به این منظور توسط هیئت مدیره وقت امضا شده تعرفه این خدمات همانند تعرفه تلفن ثابت شهری و بین شهری تعیین شده و شرکت های استانی موظفند تا به ازای هر تماس، حدود 31 سنت، سوبسید پرداخت کنند.
در این نشست که به دعوت شرکت ایمن نگهدار ارتباط برگزار شد، حکیمی به عنوان یکی از فعالان بخش خصوصی نسبت به عقد این قرارداد اظهار نارضایتی کرد و گفت: "جایی که می توانیم از توان داخلی استفاده کنیم نباید با شرکت خارجی قرارداد ببندیم."
وی متذکر شد: "آقایان حتی از شرکت های خصوصی نخواستند که طرحی در این مورد ارائه دهند، شرکت های خصوصی می توانند طرح های دیگری را ارائه بدهند که از نظر اقتصادی به صرفه تر باشد."
حکیمی توضیح داد: "گویا شرکت مخابرات ایران 300 نقطه را به عنوان نقاط صعب العبور فاقد ارتباط شناسایی کرده و قرار است استان ها با دریافت خدمات شرکت ثریا، ارتباط مناطق را به صورت دفاتر خدمات ارتباطی برقرار کنند."
رمضانعلی صادق زاده، نماینده مجلس و عضو کمیسیون صنایع با اظهار نارضایتی از عدم دعوت به حضور نمایندگان بخش دولتی در این نشست ضمن تقدیر از اقدام فعالان بخش خصوصی در برگزاری این گردهمایی گفت: "پیشنهاد می کنم در نشست هایی از این قبیل با حضور بخش دولتی و خصوصی و حتی بهره برداران و رسانه ها، ابعاد مختلف مسئله به چالش کشیده شود. خوب بود اگر این گردهمایی قبل از تخصیص بودجه سال 86 برگزار می شد."
وی در ادامه تصریح کرد: "چون خود من اولین بار است که این مطلب را در این سطح می شنوم، زیاد نمی توانم در این مورد اظهار نظر کنم مگر این که با پیگیری های بعدی نظر خودم را نسبت به این قرارداد ابراز کنم."

بهمن برزگر- مدیر مسئول ماهنامه دنیای مخابرات و ارتباطات ضمن اشاره به این که پذیرش ریسک یک شرکت خصوصی در برگزاری این نشست جای تقدیر دارد گفت: "جواب دادن ارزشی به این مسئله با ناکافی بودن اطلاعات، جوابی کارشناسانه نخواهد بود ."
وی با طرح سئوال هایی، پیگیری بیشتر در این مورد را ضروری دانست و گفت:" تا پاسخ زنجیره ای از سئوال ها -از قبیل این که آیا شرکت مخابرات ایران مدل اجرایی را مبتنی بر نظام فنی و اجرایی کشور رعایت کرده؟ آیا این مدل مدل ترک تشریفات مناقصه هست؟ با توجه به این نکته که توجیه فنی و اقتصادی شرط لازم هست اما شرط کافی نیست، آیا این طرح دارای توجیه فنی و اجرایی هست؟ آیا نحوه واگذاری این کار به یک شرکت خاص از مصادیق حمایت از بخش خصوصی است؟ - از طرف بخش دولتی داده نشود، گفتن این که آیا اقدام شرکت مخابرات ایران درست یا نادرست است کار بسیار دشواری است.
در ادامه رسولی عضو هیئت مدیره شرکت شبکیه شریف گفت: از سال 80 به بعد به دلیل تغییر سیاست‌های دولت که شرکت مخابرات و شورای انقلاب فرهنگی مصوبات را بدون در نظر گرفتن منافع شرکت‌های خصوصی به تصویب رساند، شرکت‌های خصوصی زیادی متضرر شدند. مشکل اساسی از آن جا ناشی می‌شود که دولت در تصویب قوانین یک طرفه و بدون حضور شرکت‌های خصوصی و به صورت قیم‌مآبانه تصمیم گرفته که به طور قطع این کار منافع شرکت‌های خصوصی را از بین می‌برد .
غلامحسین کریمی عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی و ارتباطی شهرستان تهران در این گردهمایی بر این نکته تاکید کرد که: در این مورد بخصوص اطلاعات من کامل نیست اما اگر راه حل های دیگری برای رساندن خدمات به مناطق مورد بحث وجود داشته باشد که بتوان بخش خصوصی داخلی را در آن شرکت داد، باید هرچه سریع تر این موضوع به بخش خصوصی و در داخل کشور منتقل شود و در این صورت به طور قطع به نتایج خوب و مثبتی خواهیم رسید.
محمد پورمهدیان یکی دیگر از فعالان بخش خصوصی در این باره گفت: "دولت چاره‌ای جز تعامل با بخش خصوصی ندارد زیرا در کشور پتانسیل‌های زیادی در اجرای بسیاری از پروژه‌های ICT وجود دارد اما در بسیاری از موارد نظرات و تصمیم گیری‌های اشتباه، سمت و سوی حرکت را تغییر داده و این موضوع به عدم موفقیت منجر می‌شود، بنابراین باید به این موضوع توجه کرده و هرچه سریع‌تر اقدام شود."

منبع : ایتنا




یکشنبه 85 بهمن 8 :در تاریخ حسین قاسمی نوشته شده توسط  
: مرتبط با موضوع

سخنان شما ()


 



                                                          خانه     پیوند ها    تصاویر    تالار گفتمان    خدمات ما      درباره ما     تماس با ما

.:. All Rights Reserved 1385-1386 Beta © By iranaromatic .:. Template Version 1.0.0 Designed By hossein ghassemi .:.