سفارش تبلیغ
صبا ویژن

               iranaromatic
               زمستان 1385 - ایران جدید در واقعیت
                                                                                     conversation the                                         
               
home                      links                   pictures           auditorium               service us                  about us                   contact us             
یکشنبه 04 اردیبهشت 14:امروز

آفت دانش تکبّر است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]         
           
منوی وب سایت                                                                                                                                   

پیام مدیریت

به نام خدا

این وبلاگ با اهداف ترویج فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و در راستای ایجاد فرهنگ کتاب و کتابخوانی و با پرداختن به فرهنگ و هنر این مرز و بوم از اسطوره شدن برخی آدمیان و سرانجام از تکنولوژی برتر دوران معاصر سخن میگوید و سعی می نمائیم گذشته ایرانی بودنمان را ورق بزنیم . به امید ایرانی آباد و آزاد بر پایه فرهنگ غنی اسلامی.

موضوعات

 

آرشیو

مقالات مهم

 

لوگوی سایت

سایت های دوست و همکار

 

تبلیغات لینکی

جستجو در گوگل

جستجو در مطالب

 

خبر نامه

 

آمار

12:بازدیدهای امروز
1 :بازدید های دیروز
6700 :کل بازدیدها

 

رکورد ایرانی‌ها در ارسال پیام کوتاه

به گفته مدیرعامل ارتباطات سیار ایران، مجموع پیام‌های کوتاه ارسالی از ابتدای سال تاکنون بالغ بر هفت میلیارد است که در دنیا یک رکورد به شمار می‌رود.
طبق آخرین آمار در شش ماه اول سال به طور میانگین در هر ماه 600 میلیون SMS ارسال شده و در یک ماه اخیر نیز در حدود یک میلیارد SMS مبادله شده است که مجموع پیام‌های کوتاه ارسالی از ابتدای سال تاکنون بالغ بر هفت میلیارد است.
به گزارش ایسنا، طبق آمار شرکت ارتباطات سیار در چهار روز اول فروردین‌ماه امسال، به طور میانگیین 40 میلیون SMS در روز ارسال شده است، همچنین در مناسبت‌های خاص مانند شب عید فطر، قربان و شب یلدا این تعداد تا 50 میلیون SMS نیز رسیده است.

بر اساس این گزارش در عید غدیر خم بالغ بر 72 میلیون پیام کوتاه تلفن همراه در یک روز ارسال شد که رکورد جدیدی را به ثبت رساند و به گفته وحید صدوقی مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ارسال این تعداد SMS در دنیا یک رکورد است و در این زمینه بالاترین ضریب سرانه را دارا هستیم.




یکشنبه 85 بهمن 8 :در تاریخ حسین قاسمی نوشته شده توسط  
: مرتبط با موضوع

سخنان شما ()

همکاری نوکیا با شرکت مخابرات عربستان

در سال 2006، شبکه نوکیا به کمک شرکت مخابرات عربستان، بزرگ‌ترین اپراتور مخابراتی در عربستان سعودی شتافت تا این شرکت بتواند بیشترین تراکم ترافیک موبایل ثبت شده تاکنون، ناشی از حضور بیش از 5/2 میلیون زائر را مدیریت کند.

این برای پنجمین سال متوالی است که نوکیا نقش عمده‌ای در اجرای یک شبکه پیچیده کاملاً قابل‌اتکا به منظور اداره تلفن‌های بیش از حد زائرین در منطقه "مشائر" و شهر مقدس مکه ایفاء نموده است.

در مقایسه با حج سال 1426، امسال ترافیک کلی شبکه 25 درصد رشد داشت. با این وجود، تقریباً هر زائری که حتی در شلوغ ‌ترین ایام حج خواست ارتباط تلفنی برقرار کند، موفق به ایجاد ارتباط گردید.
علی دامیری مدیرعامل شبکه‌های نوکیا در عربستان سعودی و مشرق زمین، می‌گوید: حج یکی از مهم‌‌ترین سفرها در زندگی یک فرد مسلمان است. نوکیا متعهد است یک سیستم شبکه‌ای را اجرا و مدیریت نماید که بتواند این امکان را به زائرین بدهد که نه تنها به راحتی ارتباط راه دور برقرار نمایند بلکه مکالمه خود را بدون قطع ارتباط ادامه دهند.
در طول ذوالحجه، تقریباً 400 میلیون ارتباط تلفنی برقرار گردید. این تعداد ارتباط در محوطه‌ای به وسعت 5 کیلومتر مربع صورت گرفت به طوری که شهر مقدس مکه را به تنها نقطه جهان که با چنین چالشی روبرو گردید، تبدیل نمود.

تیم بهینه‌سازی نوکیا در همکاری تنگاتنگ با شرکت مخابرات عربستان شبکه ارتباطی را به صورت شبانه‌روزی زیرنظر داشت و بار فوق‌‌العاده ترافیک را مدیریت نمود.
ویژگی‌هایی چون سیستم پیشرفته علمی (Gsm/EDGE Base Station) و نیز آخرین نرم ‌افزارهای نوکیا و خدمات UMTS/3.5G در این عملیات سهیم بودند. شرکت نوکیا یک نرم‌افزار شبکه رادیویی خاصی را طراحی نموده است که به منظور مدیریت ظرفیت بسیار بالای ایام حج به اجراء درآمد و تجربه‌ای کاملاً‌ موفقیت‌آمیز بود.

نوکیا همچنین یک راه حل ویژه برای منطقه "جمارات" به شرکت مخابرات عربستان ارائه نموده است که تضمین کننده ارتباط تلفنی راحت و مطلوب توسط زائرین در هر مکان واقع در این منطقه می‌باشد. این راه حل براساس سیستم آنتن فیبرنوری تهیه شده است. این راه حل برای اولین بار در منطقه مشائر توسط یک اپراتور مخابراتی به اجراء درآمد.
منبع: ایتنا




یکشنبه 85 بهمن 8 :در تاریخ حسین قاسمی نوشته شده توسط  
: مرتبط با موضوع

سخنان شما ()

قرارداد سئوال برانگیز شرکت مخابرات ایران با شرکت خارجی ثریا

نشست کارشناسی خدمات رسانی به مناطق صعب العبور روستایی ، روز 2 بهمن ماه 85 ، از ساعت 10 صبح تا 13 برگزار شد.

در این نشست که با حضور رمضانعلی صادق زاده- نمایند مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون صنایع مجلس، بهمن برزگر- مدیر مسئول ماهنامه دنیای مخابرات و ارتباطات و کارشناس ICT ، غلامحسین کریمی- عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی و ارتباطی شهرستان تهران، صادق حکیمی عضو هیئت مدیره شرکت ایمن نگهدار ارتباط، علی رسولی از شرکت شبکیه شریف و محمد پورمهدیان از شرکت فراگستر کیش و جمعی از خبرنگاران نشریات فعال در زمینه مخابرات و ارتباطات و خبرگزاری ها برگزار شد، صادق حکیمی از عقد قراردادی بین شرکت مخابرات ایران و شرکت ثریا (شرکت ارائه دهنده خدمات موبایل ماهواره ای) خبر داد که بر طبق آن، شرکت های مخابرات استانی را موظف می کند تا با خرید تجهیزات لازم از شرکت ثریا، خدمات صوتی را به 300 نقطه صعب العبوری که تا کنون به علت بدی شرایط اقلیمی از داشتن هرگونه امکانات ارتباطی محروم بودند، برسانند.

در مصوبه ای که حدود یک سال پیش، به این منظور توسط هیئت مدیره وقت امضا شده تعرفه این خدمات همانند تعرفه تلفن ثابت شهری و بین شهری تعیین شده و شرکت های استانی موظفند تا به ازای هر تماس، حدود 31 سنت، سوبسید پرداخت کنند.
در این نشست که به دعوت شرکت ایمن نگهدار ارتباط برگزار شد، حکیمی به عنوان یکی از فعالان بخش خصوصی نسبت به عقد این قرارداد اظهار نارضایتی کرد و گفت: "جایی که می توانیم از توان داخلی استفاده کنیم نباید با شرکت خارجی قرارداد ببندیم."
وی متذکر شد: "آقایان حتی از شرکت های خصوصی نخواستند که طرحی در این مورد ارائه دهند، شرکت های خصوصی می توانند طرح های دیگری را ارائه بدهند که از نظر اقتصادی به صرفه تر باشد."
حکیمی توضیح داد: "گویا شرکت مخابرات ایران 300 نقطه را به عنوان نقاط صعب العبور فاقد ارتباط شناسایی کرده و قرار است استان ها با دریافت خدمات شرکت ثریا، ارتباط مناطق را به صورت دفاتر خدمات ارتباطی برقرار کنند."
رمضانعلی صادق زاده، نماینده مجلس و عضو کمیسیون صنایع با اظهار نارضایتی از عدم دعوت به حضور نمایندگان بخش دولتی در این نشست ضمن تقدیر از اقدام فعالان بخش خصوصی در برگزاری این گردهمایی گفت: "پیشنهاد می کنم در نشست هایی از این قبیل با حضور بخش دولتی و خصوصی و حتی بهره برداران و رسانه ها، ابعاد مختلف مسئله به چالش کشیده شود. خوب بود اگر این گردهمایی قبل از تخصیص بودجه سال 86 برگزار می شد."
وی در ادامه تصریح کرد: "چون خود من اولین بار است که این مطلب را در این سطح می شنوم، زیاد نمی توانم در این مورد اظهار نظر کنم مگر این که با پیگیری های بعدی نظر خودم را نسبت به این قرارداد ابراز کنم."

بهمن برزگر- مدیر مسئول ماهنامه دنیای مخابرات و ارتباطات ضمن اشاره به این که پذیرش ریسک یک شرکت خصوصی در برگزاری این نشست جای تقدیر دارد گفت: "جواب دادن ارزشی به این مسئله با ناکافی بودن اطلاعات، جوابی کارشناسانه نخواهد بود ."
وی با طرح سئوال هایی، پیگیری بیشتر در این مورد را ضروری دانست و گفت:" تا پاسخ زنجیره ای از سئوال ها -از قبیل این که آیا شرکت مخابرات ایران مدل اجرایی را مبتنی بر نظام فنی و اجرایی کشور رعایت کرده؟ آیا این مدل مدل ترک تشریفات مناقصه هست؟ با توجه به این نکته که توجیه فنی و اقتصادی شرط لازم هست اما شرط کافی نیست، آیا این طرح دارای توجیه فنی و اجرایی هست؟ آیا نحوه واگذاری این کار به یک شرکت خاص از مصادیق حمایت از بخش خصوصی است؟ - از طرف بخش دولتی داده نشود، گفتن این که آیا اقدام شرکت مخابرات ایران درست یا نادرست است کار بسیار دشواری است.
در ادامه رسولی عضو هیئت مدیره شرکت شبکیه شریف گفت: از سال 80 به بعد به دلیل تغییر سیاست‌های دولت که شرکت مخابرات و شورای انقلاب فرهنگی مصوبات را بدون در نظر گرفتن منافع شرکت‌های خصوصی به تصویب رساند، شرکت‌های خصوصی زیادی متضرر شدند. مشکل اساسی از آن جا ناشی می‌شود که دولت در تصویب قوانین یک طرفه و بدون حضور شرکت‌های خصوصی و به صورت قیم‌مآبانه تصمیم گرفته که به طور قطع این کار منافع شرکت‌های خصوصی را از بین می‌برد .
غلامحسین کریمی عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف دستگاه‌های مخابراتی و ارتباطی شهرستان تهران در این گردهمایی بر این نکته تاکید کرد که: در این مورد بخصوص اطلاعات من کامل نیست اما اگر راه حل های دیگری برای رساندن خدمات به مناطق مورد بحث وجود داشته باشد که بتوان بخش خصوصی داخلی را در آن شرکت داد، باید هرچه سریع تر این موضوع به بخش خصوصی و در داخل کشور منتقل شود و در این صورت به طور قطع به نتایج خوب و مثبتی خواهیم رسید.
محمد پورمهدیان یکی دیگر از فعالان بخش خصوصی در این باره گفت: "دولت چاره‌ای جز تعامل با بخش خصوصی ندارد زیرا در کشور پتانسیل‌های زیادی در اجرای بسیاری از پروژه‌های ICT وجود دارد اما در بسیاری از موارد نظرات و تصمیم گیری‌های اشتباه، سمت و سوی حرکت را تغییر داده و این موضوع به عدم موفقیت منجر می‌شود، بنابراین باید به این موضوع توجه کرده و هرچه سریع‌تر اقدام شود."

منبع : ایتنا




یکشنبه 85 بهمن 8 :در تاریخ حسین قاسمی نوشته شده توسط  
: مرتبط با موضوع

سخنان شما ()

افشای داده‌های شخصی کاربران توسط ضدفیشینگ گوگل

گوگل اعلام کرده در پی ایجاد مکانیسمی برای تشخیص URLهای دارای داده‌های شخصی است تا این داده‌ها به سایت‌های فیشینگ و مشکوک فرستاده نشوند.گوگل نام و کلمه عبور تعدادی از کاربران خود را حذف کرد.
این موارد شامل کاربرانی می شود که به طور اشباهی اسامی و کلمات عبور خود را به برخی وب سایت‌های موجود در لیست سیاه فیشینگ گوگل (Phishing Blacklist) فرستاده‌اند.
این وب سایت‌ها اطلاعات شخصی کاربران را گردآوری می کنند و در معرض سوءاستفاده عموم بر روی وب قرار می دهند.
سایت‌های مذکور شامل 15 URL بوده است که از طریق نوار ابزار فایرفاکس گوگل مورد شناسایی قرار گرفته اند.
نوار ابزار فایر فاکس گوگل این امکان را به کاربران می دهد تا سایت های فیشینگ و صفحات مشکوک در وب را گزارش کنند.
شایان ذکر است که نوار ابزار اینترنت اکسپلورر گوگل دارای چنین قابلیتی نیست.

منبع : همکاران سیستم




یکشنبه 85 بهمن 8 :در تاریخ حسین قاسمی نوشته شده توسط  
: مرتبط با موضوع

سخنان شما ()

ضریب نفوذ اینترنت در ایران

در ضریب نفوذ اینترنت در خاورمیانه رتبه خوبی نداریم. 5 سال است که تلاش می‌کنیم حرف اول را در منطقه بزنیم ولی برای رسیدن به این هدف هم باید خیلی تلاش کنیم. ما می‌خواهیم در برنامه 5 ساله به ضریب 30 برسیم، اما هم‌اکنون ضریب نفوذ اینترنت در کشورهای منطقه بالای 30 است!

ضریب نفوذ اینترنت در ایران
همه ‌چیز از سخنرانی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجلاس تونس به تاریخ 27 آبان 1384 شروع شد و در پی آن چاپ مصاحبه‌ای از مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات در یکی از نشریات به تاریخ 28 آبان 1384.

آقای سلیمانی (وزیر محترم) در سخنرانی خود در اجلاس تونس اظهار داشتند: توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات از الویت‌های خاصی در جمهوری اسلامی ایران برخوردار است. با اجرای سه برنامه پیاپی پنج ساله توسعه، توانسته‌ایم گام مهمی در ایجاد زیرساخت‌های مناسب مخابراتی برداریم و تا پایان برنامه چهارم توسعه ضریب نفوذ تلفن ثابت و همراه را به صد در صد و اینترنت را به حداقل 35 درصد برسانیم.




یکشنبه 85 بهمن 8 :در تاریخ حسین قاسمی نوشته شده توسط  
: مرتبط با موضوع

سخنان شما ()

<      1   2   3   4   5      >

 



                                                          خانه     پیوند ها    تصاویر    تالار گفتمان    خدمات ما      درباره ما     تماس با ما

.:. All Rights Reserved 1385-1386 Beta © By iranaromatic .:. Template Version 1.0.0 Designed By hossein ghassemi .:.